Kampanya


Firmamız üretimi;
*5 lt AISI 304 Hava Tüpü 100 USD dir.

*500 lt Dik Boyler,
*500 lt Akümülasyon Tankı,
*Dik Boyler 500 lt - 10 Atü Spiral Isıtıcılı, Taşyünü İzoleli, suni deri kılıf, katotik korumalı 
*Akümülasyon Tankı 500 lt - 10 Atü Taşyünü İzoleli, suni deri kılıf, katotik korumalı 
ürünler için stoklarla sınırlı kampanya düzenlemiştir. Lütfen fiyat sorunuz 
......
Site Haritası
Takvim
Ürünler





  



Anasayfa


     NORM Hidrofor ve Santrifuj Pompa Sistemleri

   
Ürün Özellikleri
Norm Pompanın ürün gruplarında;Kullanma ve Yangın Hidroforları,Düşey ve Yatay Milli Sant.Pompalarla Hizmetinizdeyiz.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

NORM Hidrofor ve Santrifuj Pompa Sistemleri

Türkiye’ de yüzde yüz yerli pompa üreticisi kimliğini koruyan 3S Pompa ve Hidrofor, kullanıcıların ihtiyaçlarını en iyi seviyede karşılayabilmek için yüksek kaliteyi, son teknolojik gelişmeler ışığında, maliyetine göre en iyi sonuçların alınabileceği pompa ve hidrofor sistemlerini, maksimum verimliliği esas alarak üretimini gerçekleştirmektedir.

         Suyun basınçlandırılmasında ihtiyaç duyulan pek çok alanda; tarımsal sulama-yağmurlama, genel amaçlı su temini, arıtma tesisleri, endüstriyel prosesler, gemi sanayi, akıllı bina sistemleri, soğutma-ısıtma tesisleri, yangın söndürme tesisleri, hidrofor sistemleri, sirkülasyon, yüksek basınçlı su temini, sosyal konut ve tesislerde 3S Pompa ürünleri yaygın olarak kullanılmaktadır.

         Kaliteli ve geniş ürün seçenekleriyle aranan bir marka olan 3S Pompanın ürün gruplarında; Tek Kademeli Salyangozlu Santrifüj Pompalar, Tek Kademeli Monoblok Santrifüj Pompalar, Yatay Milli-Çok Kademeli Santrifüj Pompalar, Düşey Milli-Çok Kademeli Santrifüj Pompalar, Yangın Söndürme Pompaları bulunmaktadır. Ve artan talep doğrultusunda çok yakında yeni modellerini ürün yelpazesine ekleyecek olan 3S Pompa siz değerleri müşterilerine bunu bildirecektir.                   

         3S Pompa, hidrofor gruplarında da sessiz çalışan, yüksek verimli, maksimum enerji tasarruflu, yüksek korumalı, uzun ömürlü, minimum işletme giderlerine sahip Yeni Nesil Paket Hidroforlarıyla ve Frekans Kontrollü Hidroforlarıyla suya hayat vermeye devam etmektedir.

         3S Pompa; hidrant, yangın dolabı ve sprinkler tesisatlarına yönelik  NFPA 20 uyumlu Yangın Hidroforları sistemlerinde de uygun jokey pompa entegrasyonlu, otomatik test, sesli-ışıklı alarm, otomasyon merkezi ile iletişim, kontrol panoları ve armatür donanımlarıyla sistem bazında teslim yaparak yangınla mücadelede kesin çözüm üretmektedir.

        3S Pompa ve Hidrofor, geniş ürün yelpazesi, güvenilir ve deneyimli satış kadrosu, etkin bayileri ve satış sonrası servis hizmetiyle, gerçekçi fiyat politikası, ürün teslimatı ve sevkiyatındaki şaşırtıcı sistemi ile Türkiye’ deki pazar hacmini sürekli artırıp, ürünlerini her geçen gün yeni kullanıcılarla buluşturarak Türk sanayisine katkılarını sürdürmektedir.

        Uluslararası platformda da kalite ve güvenilirliğiyle dikkat çeken 3S Pompa ürünlerini Hong Kong, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Suriye, Rusya ve diğer Türkiye Cumhuriyetlerindeki bazı ülkelere ihraç ederek kalitesini tescillemektedir.

         Kalite ve güvenirlilik prensiplerinden vazgeçmeden büyümeyi hedefleyen 3S Pompa, sektöründe alternatif bir kuruluş olarak müşterilerine istedikleri kalite ve hizmeti, uygun fiyat avantajı ile sağlamak vizyonuyla sektörde memnun müşteri kapasitesini artırarak var olmaya devam edecektir.

 
 
Sipariş Formu
Ad Soyad
Ürün Kodu
Cep Telefonu
Sabit Telefon
İl
Adres
Sipariş Sayısı
Ödeme Şekli
E-Mail
Mesaj
 
 
 
Duyuru
Firmamız doğal kaynak tüketimini, çevreyi kirletici unsurları ve çevresel atıkları azaltacağını, yasal mevzuata uygun hareket edeceğini kabul ve taahhüt eder....
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam30
Toplam Ziyaret247403
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
KREDİ KARTI İLE ÖDEME
BİZE ULAŞIN

PLAKALI EŞANJÖR SERVİS HİZMETLERİ

 Her marka model için

-Plakalı eşanjör bakım sözleşmesi

- Plakalı eşanjör plaka ve conta temini

- Plakalı eşanjör conta plaka  değişim, bakım, onarım

-Plakalı eşanjör dış gövde değişim

-Kimyasal temizleme ve contalama

Ürünler